Eladó lakás Szeged, Felsőváros 107 nm
Eladó lakás Szeged, Felsőváros 107 nm
Eladó lakás Szeged, Felsőváros 107 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7187255
Referenciaszám: 86842
Feltöltve: 15 napja

Szeged eladó téglalakás 5 szobás: 49 millió Ft

49 millió Ft
457 944 Ft/m²
107 m²
Alapterület
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 05. 05. 1:30 és 2024. 05. 05. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Havi törlesztőrészlet 142 210 Ft
Második évtől
194 076 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szeged Felsőváros , Belvároshoz közeli , csendes utcájában a Dankó Pista utcában , 2 emeleti ,107 m2-es ,belső kétszintes, nappali + 4 szobás, erkélyes lakás , garázsvásárlási lehetőséggel eladó. A 10 lakásos , téglaépítésű társasház a 90-es évek elején épült , rendezett , jó lakóközösséggel , a zárt udvara parkosított. A lakás igazán egyedi lehetőséget kínál , 2 részből áll , külön helyrajzi számmal , de közös közművekkel: 1. lakás : 65,21 m2-es,2 emelet , nappali erkély kapcsolattal, 2 háló szoba, tágas étkezőkonyha +kamra , külön fürdőszoba és wc Az elmúlt években , folyamatosan karbantartott , korszerűsített:új minőségi redőnyök szúnyoghálóval , termosztátos radiátorok , fürdőszobában új bútor , radiátorok, csaptelepek,konyhában új páraelszivó , csaptelep...2 klíma 2. lakás :nettó 41,88 m2 , 3. emelet , tetőtér , kialakítható a belső lépcső /jelenleg le van "dugózva" a mennyezet/, de külön bejárattal rendelkezik a lépcsőházból , jelenleg szerkezetkész állapotú: kiépítésre kerültek : áram, víz , csatorna , és a fűtés csonkjai, befejezésre vár : válaszfalak ,mennyezet, hideg - meleg burkolatok. A lakásokhoz tartozik egy a földszinten elhelyezkedő 9,6 m2-es kamra : hidegburkolatos , áram ..és berendezve dexion-salgó polcrendszerrel. A vételár tartalmazza . Igazán egyedi ajánlat : nagycsaládosoknak , összeköltözőknek , külön , de mégis együtt ! Kiváló elhelyezkedésű , a közelben minden megtalálható , pár perc sétára helyezkednek el a tömegközlekedés megállói , ugyanakkor a Belváros is könnyű sétával elérhető. Jöjjön el , nézze meg , tegyen ajánlatot ! Híjon bizalommal !

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Átlagos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Filó Judit A plusz ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 341 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Filó Judit A plusz ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 341 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY