Eladó lakás Szeged, Belváros 77 nm
Eladó lakás Szeged, Belváros 77 nm
Eladó lakás Szeged, Belváros 77 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7590480
Frissítve: 1 hónapja

Szeged eladó téglalakás 1+3 fél szobás: 31,4 millió Ft

31,4 millió Ft
407 792 Ft/m²
77 m²
Alapterület
1+3 fél szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 91 131 Ft
Második évtől
124 367 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
SZEGEDEN- A SZENT ISTVÁN TÉREN ELCSERÉLHETŐ egy újszerű, különleges, NAPPALI + 3 HÁLÓSZOBÁS LAKÁS BÉRLETI JOGA A lakás és a környék jellemzői: - egy 2002-ben épült, egyedi tervezésű, belső udvarral rendelkező társasház 1. emeletén helyezkedik el, közvetlen kilátással a térre - a jó elrendezésű, a tér és az udvar felé is néző ablakok miatt szép világos lakásba a zárt lépcsőházon, majd a nyitott folyosón keresztül jutunk - a 77 nm-es lakás helyiségei: közlekedő, nappali, 3 fél szoba, nagy elegáns fürdőszoba, hangulatos konyha- étkezős előtér, illemhely, francia- erkély - műanyag ablakok redőnnyel, szúnyoghálóval műanyag bejárati ajtó + a nyitott folyosó felőli ablakokon a redőny mellett reluxa is található - elektromos főzőlap - 32 A- es villamos hálózat - kondenzációs gázkazán biztosítja a fűtést és a melegvíz- ellátást - beépített ivóvízszűrő rendszer - az IKV (Ingatlankezelő és Vagyon gazdálkodó Zrt.) tulajdonában lévő lakás, melynek BÉRLETI JOGA ELCSERÉLHETŐ - számos előnye van egy sima albérlettel szemben, leginkább, hogy sokkal alacsonyabb a bérleti díj, illetve sokkal nagyobb szabadságot enged az ott lakóknak - saját víz,- gáz,- és villanyórával rendelkezik - Az IKV FELÉ FIZETENDŐ KÖLTSÉG havonta: 74.899,- Ft, mely tartalmazza a lakás bérleti díját, a szemétszállítás díját, a közös helyiség villamosenergia ellátását, a házfelügyelői szolgáltatást és egyéb üzemeltetési díjat. IRÁNYÁR: 31,4 MILLIÓ FORINT - A tömegközlekedés szuper, a troli pl. a ház előtt áll meg. - Orvosi rendelő van a ház földszintjén, de közel van a mosoda, iskola, óvoda, játszótér, kormányablak, rendőrség... - A sétáló utca 10 perc sétával elérhető. Amennyiben Szeged igazán nyugodt, csendes, de különleges, gyönyörű részén szeretne lakni, keressen még ma! Örömmel fogadom hívását a hét bármely napján. SzolnOK IngatlanOK- Ingatlan eladás, kiadás szívvel, mosollyal.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2002
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
jó beosztású
étkező
beépített konyhabútor
kaputelefon
klíma
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csendes Lujza SzolnOK IngatlanOK Az iroda összes hirdetése
+36 30 916 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csendes Lujza SzolnOK IngatlanOK Az iroda összes hirdetése
+36 30 916 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY