Eladó lakás Magyargencs, Falu eleje 67 nm
Eladó lakás Magyargencs, Falu eleje 67 nm
Eladó lakás Magyargencs, Falu eleje 67 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7838362
Referenciaszám: M250586
Frissítve: 20 napja

Magyargencs eladó téglalakás 2 szobás: 7,6 millió Ft

7,6 millió Ft
113 433 Ft/m²
67 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 22 057 Ft
Második évtől
30 102 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok Veszprém megyében, Magyargencsen egy 67 m2 nagyságú, felújítandó társasházi lakást. Az ingatlan a XIX. század elején épült, eredeti formáját megőrizve a Háczky kastély két körbástyás épületében, amely jelenleg egy 4 lakásos társasházi közösségeként működik. Ahogyan a képek is szemléltetik, a lakóközösség egy olyan környezetben található, amely fás-ligetes, természetközeli és csendes. Az elosztása alapján 2 teljes hálószobából, egy konyha-étkező-előszobából, egy fürdőszobából és egy teraszból tevődik össze. Ezenfelül az ingatlanhoz tartozik egy 30 m2-es szuterénes rész, mely korábban önálló lakóterületként funkcionált, emellett egy tágas kert is rendelkezésre áll. Fűtése kályhával megoldott, nyílászárói fa szerkezetűek. Azoknak ajánlom ezt az ingatlant, akik a természet környezetében szeretnék megtalálni a nyugalmat, és elvonult helyet keresnek a városi nyüzsgés elől. Az OTP Ingatlanpont teljes körű szolgáltatással áll a vevők rendelkezésére, hogy könnyedén lebonyolíthassák ingatlanügyleteiket. Kínálatunkban szereplő ingatlanokhoz kedvezményes hitelkonstrukciót kínálunk, amely segít az ingatlan finanszírozásában. Az adásvételi szerződés megkötése során lehetőség van megbízható ügyvédi közreműködésre, amely biztosítja az ügylet jogi hátterét. Emellett segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézésében is, hogy az ügyfelek számára zökkenőmentes és biztonságos tranzakciót biztosítsunk. A hírdetésben szereplő tartalom az Otp Ingatlanpont szellemi tulajdonát képezi.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1900
Terasz:
3,5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfort nélküli
világos
terasz
bútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Némethy Zsolt Pápa Eötvös utca 16 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 601 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Némethy Zsolt Pápa Eötvös utca 16 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 601 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY