Eladó ház Szeged, Baktói kiskertek, 52. utca 24 nm
Eladó ház Szeged, Baktói kiskertek, 52. utca 24 nm
Eladó ház Szeged, Baktói kiskertek, 52. utca 24 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7713107
Frissítve: 3 hónapja

Szeged eladó egyéb ház 2 szobás: 16,99 millió Ft

16,99 millió Ft
707 917 Ft/m²
24 m²
Alapterület
800 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 49 309 Ft
Második évtől
67 293 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ÁRCSÖKKENÉS! Az ingatlan adatai: Szeged – Baktó, 52. utcai, 24 m2-es, szép állapotú, mobilház, 800 m2-es zártkerten eladó! Helyiségek: 2 szoba, konyha, fürdőszoba és külön WC. Fűtése: elektromos. Közművek – a 32 amperes villany és a vezetékes víz telken belül van. Gáz az utcán található, csatorna nincs. Jelenleg emésztő sincs. Kinek ajánlom? A mobilház 3 évszakos, így elsősorban második ingatlannak ajánlom, ahová jó elvonulni a város zajától, és az emberek elől! Nekem miért tetszik? A kert Baktó azon részén van, ami magasabban fekszik, így a talaja nem vizes. Az utca zsákutca, így nincs átmenő forgalom a zártkert körül! Van egy fúrt kút, amely szivattyúval működik, illetve van egy kút, amelyről vezetékes víz jön. Az udvaron található egy kemence, valamint gyümölcsfák (cseresznye, körte, alma, birs, meggy), dió-, és fügefa is. A telket bokrok veszik körbe, így a szomszédok sem zavarják a nyugalmat. Ahogy jobb az idő, azonnal ki lehet költözni a városból, a nyugalom szigetére. A mobilház lakható terekkel rendelkezik. A mobilház mellé akár jakuzzit is ki lehet tenni. Ha kérdésed van, vagy szeretnéd megtekinteni az ingatlant, hívj!

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Elektromos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
kert
csendes

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Restás Renáta ev. Restás Renáta ev. Az iroda összes hirdetése
+36 70 384 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Restás Renáta ev. Restás Renáta ev. Az iroda összes hirdetése
+36 70 384 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY