Eladó ház Jászkisér 76 nm
Eladó ház Jászkisér 76 nm
Eladó ház Jászkisér 76 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7764920
Referenciaszám: 40705
Frissítve: 20 napja

Jászkisér eladó családi ház 2 szobás: 12,9 millió Ft

12,9 millió Ft
169 737 Ft/m²
76 m²
Alapterület
795 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 37 439 Ft
Második évtől
51 093 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Casanetwork Jászberényi Ingatlaniroda megvételre kínál Jászkiséren 76 m2-es, 2 szobás, felújított családi házat, hőszigetelt fa és műanyag nyílászárókkal az alábbi paraméterekkel: Az ingatlan jellemzői: - 1960-as években épült vegyes falazattal erős, szigetelt, beton alapra. A falak szárazak, nem, repedezettek. Egy éve teljesen fel lett újítva kívül-belül. A tető nem lett cserélve, jó állapotban van. A nyílászárókat hőszigetelt fa és műanyagokra cserélték. A víz és elektromos hálózat is teljes mértékban cserélve lett. Fűtésről konvektorok gondoskonak. Meleg vízről átfolyós gáz vímelegítő. Alacsony rezsiköltség a jó hőszigetelésnek és a korszerű vízmelegítőnek köszönhető. - Az ingatlanban található helyiségek: A szobák 20 m2 és 17,5 m2 padlószőnyeg és hajópadló padlóburkolattal, konyha és étkező egyben 12,5 m2 járólap  padlóburkolattal, fürdőszoba és wc egyben járólap  padlóburkolattal, előtér 7,5 m2 járólap  padlóburkolattal, kamra 2 m2 járólap  padlóburkolattal, padlásfeljáró 1,5 m2 betonozott, gang 9 m2 járólap  padlóburkolattal. - 795 m2-es telken található egy kb 15 m2-es melléképület és ólak. Konyhakertnek vagy akár parkosításra is alkamas a telek. A környék jellemzői: - Csendes, nyugodt környék aszfaltozott úttal az ingatlan előtt. Nincs átmenő forgalom. - A közelben több munkalehetőség van, és a környező városok ipari parkjaiban is könnyen lehet munkahelyet találni. Bejárásról a cégek ingyenes buszjáratokkal gondoskodnak. Az iskolának saját termálvizes uszodája van, melyet délutánonként a lakosság is igénybe vehet.  - Az ingatlant kisebb családoknak és idősebb házaspároknak egyaránt ajánljuk. Falusi CSOK felvételére alkalmas. /A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./ Amennyiben az  182100142 eladó Jászkiséren családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal! Irodánk teljeskörű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése. CasaNetWork-Ingatlanban otthon vagyunk!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hegedűs Csaba CasaNetWork Jászberény Az iroda összes hirdetése
+36 20 515 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hegedűs Csaba CasaNetWork Jászberény Az iroda összes hirdetése
+36 20 515 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY